CategoriesTips & Tricks

LEKKER ÉN GEZOND

Sea Moss Bonbons: de gezonde snack

In samenwerking met @madebymomm presenteren wij onze unieke Sea Moss bonbons. Deze overheerlijke bonbons zijn gemaakt van Irish Sea Moss en zijn daarmee 100% vegan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat er voor ieder wat wils is.

Tropische smaken met Sea Moss Choco Kokos

Onze Sea Moss Choco Kokos bonbon is een overheerlijke smaaksensatie perfect voor een gezond tussendoortje of dessert. De kokosnoot wordt gecombineerd met onze beste kwaliteit Irish Sea Moss voor een unieke tropische smaak.

De luxe Sea Moss Elite Edition

Voor degenen die op zoek zijn naar iets extra bijzonders, hebben we de Sea Moss Elite Edition. Deze luxe bonbon bevat 24k goud en is rijk aan voedingsstoffen. De inhoud van de bonbon blijft een verrassing, maar is altijd 100% vegan en bevat Irish Sea Moss.

De smaak van noten met Sea Moss Amandel Walnoot

Onze Sea Moss Amandel Walnoot bonbon is toegankelijk voor iedereen en heeft een heerlijk zachte smaak van amandel met tonen van walnoot. Deze noten zijn niet alleen heerlijk, maar ook gezond. Een perfecte lekkernij voor jong en oud.

Onze nieuwe smaak sensatie: Sea Moss Pistache

Onze nieuwste smaak is Sea Moss Pistache. Deze bonbon bevat Irish Sea Moss gecombineerd met de prachtige smaak van pistache. Deze vitamine- en ijzer rijke bonbons zijn niet alleen overheerlijk, maar ook een gezonde keuze voor tussendoor of na het eten. Onze Sea Moss Pistache bonbons zijn vegan en bevatten geen geraffineerde suiker of kunstmatige kleuren of smaken.

Onze Sea Moss bonbons zijn niet alleen lekker, maar ook goed voor de gezondheid. Irish Sea Moss is een zeewier dat rijk is aan voedingsstoffen zoals ijzer, calcium en magnesium. Het bevat ook veel vezels en kan daardoor helpen bij het verbeteren van de darmgezondheid en het afvallen. Daarnaast is Irish Sea Moss ook goed voor je huid en haar, wat het een populair supplement maakt.

Bestel ze nu in onze webshop en proef zelf de heerlijke smaken van onze BonBons!