Klantenservice

Informatie

Bezorging

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 48 uur te leveren. Alle producten zijn verpakt in isolerende verpakkingen en worden gekoeld vervoerd. Zo zorgen wij ervoor dat al jouw Sea moss producten goed aankomen!

Levertijd

Onze postbezorgers leveren jouw bestelling na werk. Je kan je bestelling verwachten tussen 17:00 en 22:00. Wij doen dit zodat je niet hoeft te haasten voor jouw bestelling!

Wij leveren alleen vanaf maandag t/m vrijdag.

Bestel tracker

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Veelgestelde vragen

Bij Mr. Sea Moss bieden we een groot aantal manieren om van dit heerlijke voedsel te genieten.  Onze gelvorm maakt het gemakkelijk om het toe te voegen aan je favoriete eten en drinken. Je kunt het toevoegen aan je smoothie, aan een lekkere cupcake of gewoon als superfood bij je ontbijt! We verkopen ook unieke snacks met Sea Moss erin zoals koekjes, bonbons en zelfs bonbons met bladgoud!

Onze Sea Moss is afkomstig van uit de atlantische oceaan langs de kust van Ierland, geoogst door gecertificeerde partners!

Het verschilt per persoon, maar wij raden het aan om na de zwangerschap om weer sterk te worden met Sea Moss!

Jazeker! Een dagelijkse dosis van één glas is meer dan genoeg om jouw kinderen te voorzien van alle essentiële vitamines en mineralen.

Je hebt een bestelling geplaatst, maar nog geen bevestigingsmail ontvangen? Het kan zijn dat je mailbox onze mail ziet als spam. Bekijk je spam of ongewenste e-mail.