Bestellingen & COVID-19

Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen! Wegens het COVID-19 virus, kan het zijn dat de dat bestellingen langer duren dan normaal. Check jouw bestelstatus voor meer informatie.

Gift Box Hand

Check je bestel status.

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Dozen Warehouse

Bezorging & levertijden

Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen! Wegens het COVID-19 virus, kan het zijn dat de dat bestellingen langer duren dan normaal. Check jouw bestelstatus voor meer informatie.

Bezorging

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 48 uur te leveren. Alle producten zijn verpakt in isolerende verpakkingen en worden gekoeld vervoerd. Zo zorgen wij ervoor dat al jouw Sea moss producten goed aankomen!

Levertijd

Onze postbezorgers leveren jouw bestelling na werk. U kunt uw bestelling verwachten tussen 17:00 en 22:00. Wij doen dit zodat u zich niet hoeft te haasten voor uw bestelling!

Wij leveren alleen vanaf maandag t/m vrijdag.

FAQ

Veel gestelde vragen

Onze Sea Moss producten zijn op allerlei verschillende manieren te gebruiken. Mix de Sea Moss Basic Gel of Blessings By Baba in jouw eigen smoothies of neem een van onze smoothies!

Het verschilt per persoon, maar wij raden het aan om na de zwangerschap om weer sterk te worden met Sea Moss!

Sea Moss is een natuurlijk product die wij gebruiken in onze gel’s en smoothies die helpen jouw immuunsysteem sterker dan ooit te maken!

Ja, Sea Moss is uiteraard geschikt voor kinderen. Een dagelijkse dosis van één glas is meer dan genoeg om jouw kinderen te voorzien van alle essentiële vitamines en mineralen.

Onze Sea Moss is afkomstig van uit de atlantische oceaan langs de kust van Ierland, geoogst door gecertificeerde partners!

Je hebt een bestelling geplaatst, maar nog geen bevestigingsmail ontvangen? Het kan zijn dat je mailbox onze mail ziet als spam. Bekijk je spam of ongewenste e-mail.

Neem contact op

Laat een bericht achter en wij doen ons best om zo snel mogelijk terug bij u te zijn met een antwoord.

Mr. Seamoss

Ganzenstraat 1
3815 JA Amersfoort
KvK nr.: 66218316

Contact gegevens

info@mrseamoss.nl

Contactformulier