Jouw Levensstijl

Of je nu op zoek bent naar een manier om je immuunsysteem te versterken of gewoon meer energie wilt hebben – onze producten zijn speciaal ontworpen om je hierbij te helpen.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl te behouden en daarbij te kunnen genieten van hoogwaardige supplementen tegen betaalbare prijzen, die rijk zijn aan vitaminen en mineralen.

Ontdek de voordelen
van sea moss

Ondersteunt je immuunsysteem

Helpt met gewichtsverlies

Helpt met je concentratie

Goed voor je huid

Ondersteunt de gezondheid van je schildklier

De Toekomst

Bij Mr. Sea Moss staan we niet alleen stil bij het welzijn van onze klanten, maar ook bij dat van onze jeugd. Het is voor ons belangrijk om kinderen op de eerste plaats te zetten en hun toekomstperspectieven te verbeteren. Dit doen we onder andere door ze te ondersteunen bij het starten van hun eigen bedrijf. Wij geloven dat elk kind grootse dromen mag hebben en zijn of haar passies moet kunnen achtervolgen, ongeacht hun omstandigheden. Als ze bij ons komen met een goed idee, helpen we ze om dit idee op de markt te brengen en financieren we hun onderneming met de inkomsten van Mr. Sea Moss. 

Daarnaast bieden we iedere woensdag en zaterdag jonge kinderen de mogelijkheid om hun haar te laten knippen in een van onze locaties. Dit is voor ouders een welkome dienst, die het leven voor hen en hun kinderen wat gemakkelijker maakt. 

Elke december geven we graag iets terug aan de gemeenschap door 2000 Surinaamse, Antilliaanse en BBQ gerechten weg te geven aan gezinnen die even geen zin hebben om te koken. Want iedereen heeft wel eens een moment dat ze geen zin hebben om te koken, vooral niet tijdens de feestdagen. 

Bij Mr. Sea Moss geloven we in het belang van solidariteit en willen we iedereen de middelen geven om het beste uit hun leven te halen. Daarom steunen we onze medemensen en helpen we graag waar we kunnen.