Jouw Levensstijl

Of je nu op zoek bent naar een manier om je immuunsysteem te versterken of gewoon meer energie wilt hebben – onze producten zijn speciaal ontworpen om je hierbij te helpen.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl te behouden en daarbij te kunnen genieten van hoogwaardige supplementen tegen betaalbare prijzen, die rijk zijn aan vitaminen en mineralen.

Ontdek de voordelen
van sea moss

Ondersteunt je immuunsysteem

Helpt met gewichtsverlies

Helpt met je concentratie

Goed voor je huid

Ondersteunt de gezondheid van je schildklier

De Toekomst

De toekomst

Dromen hebben wij allemaal. Maar hoe mooi is om deze tot werkelijkheid te brengen ?

Stichting Given
Bij Mr. Sea Moss staan we niet alleen stil bij het welzijn van onze klanten, maar ook bij dat van onze jongeren, de toekomst. Voor hen willen wij betekenisvol zijn. Om deze reden is Stichting Given in het leven geroepen. Doormiddel van de stichting wordt het mogelijk, voor ons, om hen een toekomstperspectief te bieden.

Missie
Wij vinden het belangrijk om de jongeren in beweging te krijgen en te zien. Dit zal vanuit verschillende projecten plaatsvinden. Vanuit de stichting beogen wij om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Met hoog in het vaandel een positieve groei, ontwikkeling en ontplooiing van de jongeren die wij bijstaan.

Visie
De doelgroep waar wij ons de komende jaren op zullen richten zijn jongeren tussen de 16 en 21 jaar die zich vooral in de richting van het ondernemerschap bevinden. Wij ervaren vaak genoeg dat de ideeën er zijn. Echter zijn deze ideeën ,vanwege gebrek aan middelen of motivatie, niet uitgewerkt. Vanuit de stichting krijgen zij de juiste handvaten en tools aangereikt. Deze doelgroep gaan wij, doormiddel van goede begeleiding, activeren om hun ideeën en persoonlijke doelen uit te werken.

Naast het jongerenwerk biedt de stichting op meerdere vlakken ondersteuning. Denk hierbij aan;
de gezinnen die wij jaarlijks een kerstdiner schenken
De mogelijkheid, voor hen die het nodig hebben, om op woensdag en zaterdag gebruik te maken van de diensten van één van onze barbershops.